BBQ Breda

BBQ Breda en geen zin om zelf alles te regelen? Bestel dan uw BBQ-pakketten en eventueel ook de BBQ zelf bij Hapzekidee Catering. Wij bieden diverse BBQ pakketten, zoals vlees, vis, vlees/vis en vegetarisch en diverse aanvullingen. En ook aan de kleintjes hebben we gedacht met ons Bambino pakket á €5,-.

Compleet verzorgde BBQ Breda

De BBQ pakketten zijn compleet verzorgd met ambachtelijk bereide salades, diverse sauzen, vers stokbrood borden en bestek. En natuurlijk heerlijke stukjes vers vis en vlees van zeer goede kwaliteit! De pakketten zijn samengesteld op basis van onze jaren ervaring als BBQ cateraar en zijn te bestellen vanaf 4 personen. Hapzekidee komt de pakketten brengen en ook weer ophalen. Zo kunt u de hele avond (en de volgende dag) zorgeloos genieten van uw BBQ Breda!

Bekijk hier de BBQ pakketten en diverse aanvullingen van Hapzekidee catering & partyservice! Wilt u er ook nog een lekker toetje bij bestellen? Bekijk dan onze ambachtelijke desserts!

BBQ service op maat

Zoals u van Hapzekidee gewend bent, zijn wij flexibel en denken wij graag met u mee. Of het nu om grote of kleine partijen gaat. Wilt u BBQ pakketten op maat bestellen? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen dit graag voor u. Heeft u of één van uw gasten allergieën? Geeft dit dan aan ons door. Dan houden wij hier rekening mee.

Horeca verhuur & partyservice

Naast BBQ pakketten bestellen, kunt u bij ons ook een BBQ huren. Ideaal voor een BBQ op locatie zoals een bedrijfsbarbecue of een feest met BBQ aan huis. De BBQ’s zijn geschikt voor 20-25 personen of 50-75 personen en zijn te huur inclusief schoonmaak en gasfles.

Ook andere benodigdheden, zoals glazen, tafels en stoelen, kunt u bij ons huren. Naast horeca verhuur kunt u bij ons ook terecht voor complete partyservice waarbij wij de organisatie geheel of gedeeltelijk uit handen kunnen nemen. Uw feest wordt ons feest, waarbij geen detail uit het oog verloren wordt. Lees hier meer over onze complete partyservice!

Kortom, bij Hapzekidee catering & partyservice kunt u alle kanten op. Het enige wat we helaas niet kunnen verzorgen is het weer…

BBQ pakketten

Partyverhuur

Contact