BBQ schotels bestellen bij Hapzekidee!

BBQ schotels bestellen? Hapzekidee catering heeft een ruim aanbod BBQ schotels; of u nu van vis of van vlees houdt of vegetarisch bent. En ook aan de allerkleinste is gedacht. Hapzekidee komt de pakketten brengen en ook weer ophalen en neemt ook de afwas mee terug. Zo kunt u de hele avond (en de volgende dag) zorgeloos genieten!

Zoals u van ons gewend bent, zijn de BBQ pakketten compleet verzorgd. Naast een zeer goede kwaliteit van vlees en vis bevatten de BBQ schotels ambachtelijk bereide salades, diverse sauzen, vers stokbrood, borden en bestek! De pakketten zijn samengesteld op basis van onze jaren ervaring als BBQ cateraar en zijn te bestellen vanaf 4 personen.

BBQ service op maat

Zoals u van Hapzekidee gewend bent, zijn wij flexibel en denken wij graag met u mee. Of het nu om grote of kleine partijen gaat. Naast de BBQ pakketten die u kunt bestellen op deze website, kunt u ook diverse aanvullingen bestellen. Wilt u bijvoorbeeld een vispakket, maar houdt u ook van vlees? Dan kunt u apart vlees bijbestellen. Ook kunt u contact met ons opnemen wanneer u BBQ pakketten op maat wilt bestellen. Wij verzorgen dit graag voor u. Heeft u of één van uw gasten allergieën? Geeft dit dan aan ons door. Dan houden wij hier natuurlijk rekening mee.

BBQ huren en partyservice

Naast BBQ schotels bestellen, kunt u bij ons ook een BBQ huren. Ideaal voor een BBQ op locatie zoals een bedrijfsbarbecue of een feest met BBQ aan huis. De BBQ’s zijn geschikt voor 20-25 personen of 50-75 personen. Ook gasflessen kunt u bij ons huren. Daarnaast zijn ook andere benodigdheden, zoals glazen, tafels en stoelen, bij ons te huur.

Kortom, bij Hapzekidee catering & partyservice kunt u alle kanten op.

Partyservice