Bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Bestel online of bel ons op +31 (0)6 – 25 295 244 voor vragen en speciale wensen.

Catering & Partyservice!

Bent u op zoek naar bedrijfscatering in Rijsbergen, Breda en omstreken? Catering Hapzekidee verzorgt bedrijfscatering voor elk budget en voor elke gelegenheid op locatie. Wij hebben een breed aanbod aan verse en ambachtelijk bereide gerechten die u kunt vinden en bestellen op deze site. Met de heerlijke ambachtelijke buffetten, tapas, hapjes en verse broodjes van Hapzekidee maakt u van elk moment een feest! Ook voor een BBQ of een heerlijke bedrijfs high tea kunt u bij ons terecht. Met de bedrijfscatering van Hapzekidee kiest u voor vakmanschap, ambachtelijkheid en een luxe uitstraling!

Naast bedrijfscatering kunt u bij ons ook terecht voor partyservice. Wij kunnen alle benodigdheden voor uw bedrijfsevenement, zoals locatie, decoratie, podia, partytenten, springkussens en serviesgoed voor u verzorgen, zodat u zorgeloos kunt genieten. Voor een “compleet” verzorgd evenement waarbij geen detail uit het oog verloren wordt, bent u bij Catering Hapzekidee aan het goede adres. Ga naar partyverhuur om uw partyservice artikelen online te bestellen. Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Bedrijfscatering op maat!

Naast het menu wat wij bieden op deze site, kunt u bij ons ook terecht voor bedrijfscatering op maat in Rijsbergen, Breda en omstreken. Door ons brede assortiment en onze flexibiliteit is er voor ieder budget en iedere gelegenheid voldoende mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij helpen u graag!

Hapzekidee catering biedt meer dan u kunt bestellen op deze site. Bekijk hieronder foto’s van luxe amuses, toetjesbuffetten en meer…

Partyverhuur

Ons menu

Ons menu