• Catering bedrijven

Catering bedrijven

Met Hapzekidee catering bedrijven maakt u van elk moment een feest en kiest u voor vakmanschap, ambachtelijkheid en een luxe uitstraling! Wij verliezen geen detail uit het oog. Kies uit ons uitgebreide aanbod van ambachtelijke buffetten, tapas, hapjes, verse broodjes en meer. Ook voor uw bedrijfsbarbecue of een heerlijke bedrijfs high tea kunt u bij ons terecht. Samen met u bespreken we graag al uw wensen en de diverse mogelijkheden die er zijn voor catering op de door u gewenste locatie. Catering Hapzekidee kent niet alleen het begrip service, maar verleent deze daadwerkelijk ook!

VERS & AMBACHTELIJK BEREID
Wij gebruiken alleen verse producten en bereiden 80% van onze producten ambachtelijk!

COMPLEET VERZORGD!
Wij verzorgen alles tot in de puntjes en verliezen geen detail uit het oog. Wij verzorgen en regelen alles zoals is afgesproken!

SPECIALE WENSEN & ALLERGIEËN
Neem contact met ons op of vermeld dit bij de bestelling! Heeft u bepaalde vragen of wilt u vrijblijvend advies? Dan helpen wij u graag!

Neem contact met ons op of bestel uw catering snel en makkelijk online! Bekijk hieronder ons menu.

Catering bedrijven op maat

Ook voor catering op maat kunt u bij ons terecht. Wilt u een bedrijfs high tea bestellen met gebakjes met bedrijfslogo, lunchpakketje voor uw bedrijfsuitje of een gezonde lunch tijdens een vergadering of andere wensen? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Partyservice bedrijven

Catering Hapzekidee biedt een complete partyservice voor al uw feesten en partijen. Denk hierbij aan locatie, decoratie, podia, partytenten, springkussens, serviesgoed en horecabenodigdheden. Meer informatie? Of meteen serviesgoed of andere benodigdheden huren bij uw bestelling? Ga dan naar horecaverhuur.

Onlangs hebben Peter en Rianne de catering verzorgt tijdens onze open dag. Deze dag kwamen er meer bezoekers als verwacht, Hapzekidee heeft hier perfect op ingespeeld extra drank etc is zonder dat we het gemerkt hebben bijgehaald en onze gasten kwamen niets te kort. Wij zijn zeer te spreken over de service van Hapzekidee!

Lex Voermans
Eigenaar Xelnet-ICT Rijsbergen