• Catering bedrijven

Catering bedrijven

Met Hapzekidee catering bedrijven maakt u van elk moment een feest en kiest u voor vakmanschap, ambachtelijkheid en een luxe uitstraling! Wij verliezen geen detail uit het oog. Kies uit ons aanbod van ambachtelijke borrelhapjes, verse broodjes en bedrijfslunches en meer. Ook voor uw bedrijfsbarbecue kunt u bij ons terecht. Heeft u een feest, evenement of personeelsuitje? Huur onze mobiele HAPZIKAR (met personeel) voor het ter plaatse bakken van allerlei heerlijke gerechten op de grill.

Samen met u bespreken we graag al uw wensen en de diverse mogelijkheden die er zijn voor catering op de door u gewenste locatie. Catering Hapzekidee kent niet alleen het begrip service, maar verleent deze daadwerkelijk ook!

VERS & AMBACHTELIJK BEREID
Wij gebruiken alleen verse producten en bereiden 80% van onze producten ambachtelijk!

COMPLEET VERZORGD!
Wij verzorgen alles tot in de puntjes en verliezen geen detail uit het oog. Wij verzorgen en regelen alles zoals is afgesproken!

SPECIALE WENSEN & ALLERGIEËN
Neem contact met ons op of vermeld dit bij de bestelling! Heeft u bepaalde vragen of wilt u vrijblijvend advies? Dan helpen wij u graag!

Neem contact met ons op of bestel uw catering snel en makkelijk online!

Catering bedrijven op maat

Ook voor catering op maat kunt u bij ons terecht. Wilt u een bedrijfslunch bestellen met gebakjes met bedrijfslogo, lunchpakketje voor uw bedrijfsuitje of een gezonde lunch tijdens een vergadering of andere wensen? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

De hele week gezond lunchen?!

Wilt u de hele week (of eenmalig) een gezonde lunch verzorgen voor al uw medewerkers? Kies dan voor de lunchservice van Farmerfoodies! Farmerfoodies verzorgt lunches van verse streekproducten. Met o.a. knapperig brood, boerenzuivel, pure jam, boerenkaas, ambachtelijke vleeswaren en verrassende spreads van makers uit de buurt.

Samen eten zorgt voor verbinding. En samen genieten van een goed gevulde lunchtafel is niet alleen veel lekkerder, maar maakt hele communicatie plannen in bedrijven overbodig. En zo snijdt het mes aan twee kanten.

Hoe werkt het?

Op maandag worden de lunchproducten voor maandag en dinsdag bezorgd, samen met de soep van de week. Op woensdag worden de lunchproducten voor de rest van de week gebracht samen met de salade van de week. De lunch wordt in overleg samengesteld waarbij er zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met speciale (dieet)wensen van uw medewerkers.

Onlangs hebben Peter en Rianne de catering verzorgt tijdens onze open dag. Deze dag kwamen er meer bezoekers als verwacht, Hapzekidee heeft hier perfect op ingespeeld extra drank etc is zonder dat we het gemerkt hebben bijgehaald en onze gasten kwamen niets te kort. Wij zijn zeer te spreken over de service van Hapzekidee!

Lex Voermans
Eigenaar Xelnet-ICT Rijsbergen