• Catering Breda

    catering Breda header

Catering Breda

Bestel uw catering Breda en omstreken bij Hapzekidee catering! Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket aan catering voor bedrijven en particulieren in Breda en omstreken. Wij hebben een uitgebreid aanbod voor kleine en grote budgetten en partijen! Van de verzorging van feesten, partijen, bruiloften en bedrijfsuitjes tot het bezorgen van onze overheerlijke en ambachtelijk bereide tapas, lunches, barbecues en buffetten. Samen met u bespreken we graag al uw wensen en de diverse mogelijkheden die er zijn voor catering Breda op de door u gewenste locatie. Catering Hapzekidee kent niet alleen het begrip service, maar verleent deze daadwerkelijk ook!

VERS & AMBACHTELIJK BEREID
Wij gebruiken alleen verse producten en bereiden 80% van onze producten ambachtelijk!

COMPLEET VERZORGD!
Uw feest wordt ons feest! Wij verzorgen alles tot in de puntjes, regelen alles zoals afgesproken en de afwas nemen wij weer mee terug.

SPECIALE WENSEN & ALLERGIEËN
Neem contact met ons op of vermeld dit bij de bestelling. Heeft u bepaalde vragen of wilt u vrijblijvend advies? Dan helpen wij u graag!

CATERING BREDA OP MAAT
Ook voor catering Breda op maat kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op of bestel uw catering snel en makkelijk online! Bekijk hieronder ons menu.

Partyservice Breda

Catering Hapzekidee biedt een complete partyservice voor al uw feesten en partijen. Denk hierbij aan locatie, decoratie, podia, partytenten, springkussens, serviesgoed en horecabenodigdheden. Meer informatie? Of meteen serviesgoed of andere benodigdheden huren bij uw bestelling? Ga dan naar horecaverhuur.

    

Of het nu gaat om een kleine lunch met broodjes en soep of een uitgebreid warm of koud buffet; Peter maakt er altijd een waar luilekkerland van.

Meike van Genk
Open Universiteit

Bedrijfscatering Breda

Catering voor uw bedrijfsfeest, BBQ of -lunch! Met de heerlijke ambachtelijke buffetten, tapas, hapjes en verse broodjes van Hapzekidee maakt u van elk moment een feest! Of wilt u een bedrijfs high tea bestellen met het uw logo op de gebakjes? Wij bieden een totaalpakket, waarbij wij geen detail uit het oog verliezen. Met de bedrijfscatering van Hapzekidee kiest u voor vakmanschap, ambachtelijkheid en een luxe uitstraling!