• Catering Breda

  catering Breda header

Catering Breda

Catering Hapzekidee verzorgt catering voor bedrijven en particulieren in Breda en omstreken. U kunt bij ons terecht voor  borrelhapjes, belegde broodjes, soepen en bedrijfslunches. Daarnaast bieden wij een complete BBQ service en bedrijfslunches. Voor feestjes en evenementen kunt u ook de mobiele HAPZIKAR (met personeel) huren voor het ter plaatse bakken van heerlijke gerechten op de grill.

Samen met u bespreken we graag al uw wensen en de diverse mogelijkheden die er zijn voor catering Breda op de door u gewenste locatie. Catering Hapzekidee kent niet alleen het begrip service, maar verleent deze daadwerkelijk ook!

 • VERS & AMBACHTELIJK BEREID
  Wij gebruiken alleen verse producten en bereiden 80% van onze producten ambachtelijk!
 • COMPLEET VERZORGD!
  Uw feest wordt ons feest! Wij verzorgen alles tot in de puntjes, regelen alles zoals afgesproken en de afwas nemen wij weer mee terug.
 • SPECIALE WENSEN & ALLERGIEËN
  Neem contact met ons op of vermeld dit bij de bestelling. Heeft u bepaalde vragen of wilt u vrijblijvend advies? Dan helpen wij u graag!
 • CATERING BREDA OP MAAT
  Ook voor catering Breda op maat kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op of bestel uw catering snel en makkelijk online! Bekijk hieronder ons menu.

Of het nu gaat om een kleine lunch met broodjes en soep of een uitgebreid warm of koud buffet; Peter maakt er altijd een waar luilekkerland van.

Meike van Genk
Open Universiteit