• Catering Etten-Leur

Catering Etten-Leur

Bestel uw catering Etten-Leur en omstreken bij catering Hapzekidee. Catering Hapzekidee levert alles op het gebied van catering aan bedrijven en particulieren in Etten-Leur en omstreken. Van het verzorgen van feesten en bedrijfsuitjes tot het bezorgen van onze overheerlijke en ambachtelijk bereide tapas, lunches, barbecues en buffetten. Heeft u speciale wensen of allergieën. Neem gerust contact met ons op. Wij spreken graag de mogelijkheden met u door.

Neem contact met ons op of bestel uw catering snel en makkelijk online! Bekijk hieronder ons menu!

Catering & meer

Op onze website kunt u makkelijk online catering bestellen. Kunt u online niet vinden wat u zoekt of heeft u iets anders in gedachten? Neem dan contact met ons op. Catering Hapzekidee kent niet alleen het begrip service, maar verleent deze daadwerkelijk ook! Voor de beste catering Etten-Leur en omstreken gaat u naar Hapzekidee.

Partyservice Etten-Leur

Catering Hapzekidee biedt naast catering ook een complete partyservice voor al uw feesten en partijen. Denk hierbij aan locatie, decoratie, podia, partytenten, springkussens, serviesgoed en horecabenodigdheden. Meer informatie? Of meteen serviesgoed of andere benodigdheden huren bij uw bestelling? Ga dan naar horecaverhuur.

 • Vers & Ambachtelijk bereid!

  Wij gebruiken alleen verse producten en bereiden 80% van onze producten ambachtelijk!

 • Speciale wensen of allergieën?

  Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Neem contact met ons op of vermeld dit bij de bestelling!

 • Compleet verzorgd!

  Wij verzorgen alles tot in de puntjes en regelen alles zoals afgesproken. De afwas nemen wij weer mee terug!

 • Advies nodig of catering op maat?

  Heeft u bepaalde vragen, wilt u iets specifieks of wilt u vrijblijvend advies? Dan helpen wij u graag!

Direct catering Etten-Leur bestellen

    

Wat ons betreft is Hapzekidee een aanrader! We hopen nog lang met elkaar te kunnen en mogen samenwerken en te genieten van Hapzekidees ambachtelijke keuken.

Olette Donkers
Teamleider Dorpshuis Amarant Groep

Bedrijfscatering Etten-Leur

Catering voor uw bedrijfsfeest, BBQ of -lunch! Met de heerlijke ambachtelijke buffetten, tapas, hapjes en verse broodjes van Hapzekidee maakt u van elk moment een feest! Of wilt u een bedrijfs high tea bestellen met het uw logo op de gebakjes? Wij bieden een totaalpakket, waarbij wij geen detail uit het oog verliezen. Met de bedrijfscatering van Hapzekidee kiest u voor vakmanschap, ambachtelijkheid en een luxe uitstraling!