Hapjes Etten-Leur

Hapjes bestellen voor ieder budget!

Hapjes Etten-Leur bestellen voor een gezellig avondje of feestje doet u bij Catering Hapzekidee! Van hapjes voor uw verjaardag tot de verzorging van uw bruiloft of bedrijfsfeest. Bij Catering Hapzekidee kunt u hapjes bestellen voor ieder budget en kiest u voor vakmanschap, ambachtelijkheid en een luxe uitstraling!

Onze luxe borrelhapjes zijn te bestellen vanaf 50 stuks. Stel zelf uw schaal met hapjes samen met de borrelhapjes van uw keuze. Of kies voor een hapjesschaal met een assorti aan hapjes. Ook warme borrelsnacks of een meter met een combinatie van diverse hapjes en tapas kunt u bij ons bestellen. Of wat dacht u van een compleet hapjesbuffet voor een wat grote gezelschap!

Op onze website kunt u eenvoudig online hapjes bestellen! Heeft u allergieën of speciale wensen? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Bekijk ook onze tapas!

Houdt u meer van tapas? Of wilt u een combinatie van hapjes en tapas bestellen? Bekijk ons assortiment tapasschalen en ons tapasbuffet.

Hapjes Etten-Leur bezorgen

U kunt uw hapjes zelf ophalen of wij kunnen uw hapjes bezorgen. Vanaf €50,- bezorgen wij gratis binnen een straal van 10 km van Rijsbergen (van Hapzekidee naar Etten-Leur centrum is 8,4 km).  Onder de €50,- brengen wij €7,50 bezorgkosten in rekening.

Hapjes Etten-Leur voor grote feesten en partijen.

Wilt u hapjes Etten-Leur bestellen voor grote feesten en partijen dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u door. Naast onze luxe borrelhapjes en meter hapjes is er namelijk nog veel meer mogelijk bij Catering Hapzekidee. Bekijk hieronder een aantal foto’s. Ook voor partyverhuur (serviesgoed, partytenten, podia, decoratie etc) kunt u bij ons terecht. Uw feest wordt ons feest! Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.