Beste klant / websitebezoeker,

Om diverse redenen gaat Hapzekidee catering stoppen met een deel van het assortiment. Per 1 januari kunt u bij ons terecht voor:

De overige catering- en partyservice activiteiten zullen per deze datum stoppen. Dit betekent dat Hapzekidee catering in 2018 geen catering voor Kerst en Oudjaar zal verzorgen en van 24 december t/m 1 januari gesloten is. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Natuurlijk zullen wij de kwaliteit en service die u van ons gewend bent handhaven. En al onze gerechten blijven vers en ambachtelijk bereid!

Met vriendelijke groet,

Peter & Rianne Gommers

BBQ & Hapzikar

Complete BBQ service voor kleine en grote partijen met verse vis, vlees, gevogelte, vegetarische gerechten en toebehoren. Te bestellen vanaf 4 personen! Of huur de mobiele HAPZIKAR (met personeel) voor het ter plaatse bakken van heerlijke gerechten op de grill. Ideaal voor (bedrijfs)feestjes en evenementen!

Broodjes

Heerlijke vers belegde broodjes en soepen voor de lunch. Dagvers bereid en worden altijd gemaakt met verse ingrediënten! Een dagje op pad of een bedrijfsuitje? Bij ons kunt u ook terecht voor lunchpakketten. En natuurlijk ook voor een geheel verzorgde bedrijfslunch. Helemaal op maat naar uw wensen!

Borrelhapjes

Catering Hapzikedee levert borrelhapjes voor ieder budget. Of u nu op zoek bent naar hapjes voor uw verjaardag of voor uw bruiloft of bedrijfsfeest. Met onze hapjes kiest u voor vakmanschap, ambachtelijkheid en een luxe uitstraling! Te bestellen vanaf 50 stuks! Maatwerk mogelijk.