Kerstcatering & catering oudjaar

Sinterklaas is weer voorbij en de Kerstdagen zijn in aantocht. Een, voor vele, gezellige tijd om samen te zijn, samen te eten en samen te borrelen. Maar de feestdagen kunnen ook stress met zich meebrengen. Zo blijkt ook uit Brits onderzoek. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat 42% van de Britse vrouwen Kerst de meest stressvolle taak van het jaar vindt. Daarnaast blijkt dat 45% van de Britten in de week voor Kerst maar 5 uur per nacht slaapt.

Kerstcatering kan de stress verminderen! Bespaar een hoop tijd en verwen uzelf dit jaar door catering te bestellen! Hapzekidee catering heeft voor u een speciale selectie met hapjes en menu’s samengesteld voor Kerst en oudjaar. De gerechten zijn vers en ambachtelijk bereid en worden geleverd in fraai en disposable materiaal dat u zo op tafel kunt zetten! Ook ontvangt u bij gerechten een instructie om de gerechten te verwarmen indien nodig.

Kerstdiner bestellen

Bij Hapzekidee catering kunt u een compleet kerstdiner bestellen. Bekijk het kerstmenu met voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Ook gourmetschotels kunt u bij ons bestellen!

Tip! Hapjes oud en nieuw

Krijgt u visite op oudjaarsavond? Bestel dan onze overheerlijke tapasschaal met 10 verschillende soorten tapas of ons nieuwe hapjesbufffet! Daarnaast is het ook mogelijk om een menu en/of gourmetschotels te bestellen.

Makkelijk en snel bestellen via Hapzekidee.nl

Op onze website vindt u een overzichtelijk menu voor kerst en een menu voor oudjaar en kunt u zeer gemakkelijk bestellen. Hoe werkt het?

  • Kies uit onze selectie van gerechten.
  • Vink onder de winkelwagen afhalen aan.
  • Haal uw bestelling af op 1e of 2e Kerstdag of oudjaarsdag tussen 11.00 en 12.00 uur.
  • Heeft u allergieën? Geef dit dan aan in het bestelformulier.

Let op! U kunt uw Kerstcatering bestellen tot 20 december. Voor oudjaar tot 26 december!
Heeft u vragen of wilt u telefonisch bestellen? Dan kunt u altijd contact opnemen.

Wij wensen u alvast smakelijke feestdagen!