Menu’s catering kerst & oudjaar 2016

De menu’s voor Kerst & Oudjaar staan weer online, dus u kunt uw bestelling voor de feestdagen vast plaatsen!

De decembermaand staat weer voor de deur en dat betekent tijd voor vrienden, familie en gezelligheid. Maar weet u al wat u gaat eten met Kerst dit jaar? Kerst is erg gezellig, maar vergt ook de nodige planning. En wacht dacht u ieder jaar weer van die boodschappen. Maak het uzelf dit jaar eens gemakkelijk met de feestdagen en laat uw diner en/of hapjes verzorgen!

Zoals elk jaar heeft Hapzekidee catering ook dit jaar voor u een speciale selectie met hapjes en menu’s samengesteld voor Kerst en oudjaar. De gerechten zijn vers en ambachtelijk bereid en worden geleverd in disposable materiaal. Ook ontvangt u bij gerechten een eenvoudige instructie om de gerechten te verwarmen indien nodig.

Bekijk onze menu’s voor de feestdagen met voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Ook gourmetschotels en koude schotel kunt u bij ons bestellen!

Tip! Hapjes oud en nieuw

Krijgt u visite op oudjaarsavond? Bestel dan onze overheerlijke tapasschaal met 10 verschillende soorten tapas of ons hapjesbufffet!

Makkelijk en snel bestellen via Hapzekidee.nl

Op onze website vindt u een overzichtelijk menu voor kerst en een menu voor oudjaar en kunt u zeer gemakkelijk bestellen. Hoe werkt het?

  • Kies uit onze selectie van gerechten.
  • Vink onder de winkelwagen afhalen aan.
  • Haal uw bestelling af op 1e of 2e Kerstdag of oudjaarsdag tussen 11.00 en 12.00 uur.
  • Heeft u allergieën? Geef dit dan aan in het bestelformulier.

Let op! U kunt uw Kerstcatering bestellen tot 20 december. Voor oudjaar tot 26 december!
Heeft u vragen of wilt u telefonisch bestellen? Dan kunt u altijd contact opnemen.

Wij wensen u alvast smakelijke feestdagen!