Nieuwe BBQ pakketten bij Hapzekidee!

Hapzekidee catering & partyservice heeft het BBQ assortiment uitgebreid met 2 nieuwe BBQ pakketten, namelijk BBQ pakket vlees/vis en BBQ pakket vegetarisch! Ideaal voor de mensen die niet kunnen kiezen uit vlees en vis en natuurlijk voor de vegetariërs onder ons. Zoals u van ons gewend bent, zijn de BBQ pakketten compleet verzorgd met ambachtelijk bereide salades, diverse sauzen, vers stokbrood borden en bestek! En natuurlijk heerlijke stukjes vers vis en vlees van zeer goede kwaliteit. De pakketten zijn samengesteld op basis van onze jaren ervaring als BBQ cateraar en zijn te bestellen vanaf 4 personen. Hapzekidee komt de pakketten brengen en ook weer ophalen en neemt ook de afwas mee terug. Zo kunt u de hele avond (en de volgende dag) zorgeloos genieten!

BBQ service op maat voor kleine en grote partijen

Zoals u van Hapzekidee gewend bent, zijn wij flexibel en denken wij graag met u mee. Of het nu om grote of kleine partijen gaat. Naast de BBQ pakketten die u kunt bestellen op deze website, kunt u ook diverse aanvullingen bestellen. Wilt u bijvoorbeeld een vispakket, maar houdt u ook van vlees? Dan kunt u apart vlees bijbestellen. Ook kunt u contact met ons opnemen wanneer u BBQ pakketten op maat wilt bestellen. Wij verzorgen dit graag voor u. Heeft u of één van uw gasten allergieën? Geeft dit dan aan ons door. Dan houden wij hier natuurlijk rekening mee.

Bekijk hier de BBQ pakketten en diverse aanvullingen van Hapzekidee catering & partyservice!

BBQ huren en complete partyservice

Naast BBQ pakketten bestellen, kunt u bij ons ook een BBQ huren. Ideaal voor een BBQ op locatie zoals een bedrijfsbarbecue of een feest met BBQ aan huis. De BBQ’s zijn geschikt voor 20-25 personen of 50-75 personen en zijn te huur inclusief en exclusief schoonmaak en gasfles. Ook andere benodigdheden, zoals glazen, tafels en stoelen, kunt u bij ons huren. Naast horeca verhuur kunt u bij ons ook terecht voor complete partyservice waarbij wij de organisatie geheel of gedeeltelijk uit handen kunnen nemen. Uw feest wordt ons feest, waarbij geen detail uit het oog verloren wordt. Lees hier meer over onze complete partyservice!

Kortom, bij Hapzekidee catering & partyservice kunt u alle kanten op. Het enige wat we helaas niet kunnen verzorgen is het weer…

BBQ pakketten

Partyservice

Contact