Over Hapzekidee

Catering Hapzekidee is een jonge onderneming die wij in 2010 hebben opgericht vanuit onze passie voor lekker eten en de nieuwste technologie in het bereiden ervan. In korte tijd is Catering Hapzekidee uitgegroeid tot een veelzijdig cateringbedrijf. De speerpunten ambachtelijk, persoonlijk en service lopen als een rode draad door Hapzekidee. Zo zijn ruim 80% van onze producten zelf gemaakt. Wij houden van ambachtelijke smaken uit grootmoeders keuken gepresenteerd in een modern jasje. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technieken en trends.

Uw feest wordt ons feest, zo laat onze persoonlijke benadering zich het best omschrijven. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak. Omdat iedereen anders is leveren wij maatwerk zodat uw feest, activiteit, partij of evenement perfect is. Service vormt de “finishing touch” voor het totale plaatje. Service is voor ons niet alleen een beleving, het is ook passie omzetten naar succesvol uitvoeren van opdrachten. Catering Hapzekidee kent niet alleen het begrip service, maar verleent deze daadwerkelijk ook!

Voor een “compleet” verzorgde activiteit, feest, partij en/of evenement bent u bij Catering Hapzekidee aan het goede adres. Wij bieden een totaalpakket, waarbij wij geen detail uit het oog verliezen.

Beleef & geniet van de Catering die Hapzekidee heet.

Met vriendelijke groet,

Peter & Rianne Gommers

Of het nu gaat om een kleine lunch met broodjes en soep of een uitgebreid warm of koud buffet; Peter maakt er altijd een waar luilekkerland van.

Meike van Genk
Open Universiteit

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

& blijf op de hoogte van onze producten en acties!

    

Direct bestellen!

Complete partyservice!