Partyservice

Partyservice

Bestel online of bel ons op +31 (0)6 – 25 295 244 voor vragen en speciale wensen.

Catering & Partyservice!

Voor partyservice in Rijsbergen, Breda en omstreken gaat u naar Catering Hapzekidee. Met de heerlijke ambachtelijke buffetten, hapjes en belegde broodjes van Hapzekidee maakt u van elk moment een feest! Wij kunnen alles voor u verzorgen op het gebied van catering, zowel voor particulieren als bedrijven. U kunt een gedeelte van of de hele organisatie uit handen geven, zodat u zorgeloos van het feest kunt genieten. Kwaliteit, flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel!

Samen met u bespreken we graag al uw wensen en de diverse mogelijkheden die er zijn voor partyservice op de door u gewenste locatie. Ook locatie, decoratie, podia, partytenten, springkussens, serviesgoed en andere horecabenodigdheden kunnen wij voor u verzorgen! Uw feest wordt ons feest, waarbij wij geen detail uit het oog verliezen.

Ga naar partyverhuur om u partyservice artikelen online te bestellen of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij adviseren u graag. Ook voor al uw vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voor al uw feesten & partijen!

Bij Hapzekidee catering & partyservice kunt u terecht voor al uw feesten en partijen. Wij verhuren horecabenodigdheden en verzorgen catering thuis en op locatie voor alle gelegenheden. U kunt Hapzekidee inschakelen voor zakelijke gelegenheden, zoals een vergadering, bedrijfsfeest of Nieuwjaarsborrel. En voor particuliere gelegenheden, zoals een bruiloft, babyborrel of verjaardagsfeest. Hapzekidee heeft een breed assortiment, waardoor er voor ieder budget voldoende keuze is. Voor vragen en speciale wensen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Hapzekidee catering biedt meer dan u kunt bestellen op deze site. Bekijk hieronder foto’s van luxe amuses, toetjesbuffetten en meer…

Partyverhuur

Ons menu

Ons menu