Reviews

Anderen over Hapzekidee

Op onze bruiloft heeft hapzekidee de catering verzorgt. De hapjes waren heerlijk en mooi opgemaakt! Alle wensen, die we hadden, voor deze mooie dag, werden mogelijk gemaakt. Het was erg fijn om alles één op één door te spreken. Waardoor we op de dag zelf het volste vertrouwen hadden in hapzekidee!

Sjoerd & Eva de Bruijn
Bruidspaar

Vrijdag 1 juli onze bruiloft gevierd thuis, compleet verzorgd door Hapzekidee. Van de worstenbrood bij de koffie, tot aan het Griekse buffet, de heerlijke (borrel) hapjes en zeer lekkere friet ’s avonds. Geweldig, heb me nergens druk om hoeven maken, alles tip top geregeld. Veel lovende reacties gehad!! Dank je wel!! Tot het volgende feest!! Groetjes Lisette en Kees Bastiaansen, Rijsbergen

Lisette en Kees Bastiaansen
Bron: Google recensies

Onlangs hebben Peter en Rianne de catering verzorgt tijdens onze open dag. Deze dag kwamen er meer bezoekers als verwacht, Hapzekidee heeft hier perfect op ingespeeld extra drank etc is zonder dat we het gemerkt hebben bijgehaald en onze gasten kwamen niets te kort.

Wij zijn zeer te spreken over de service van Hapzekidee!

Lex Voermans
Eigenaar Xelnet-ICT Rijsbergen

Hapzekidee verzorgt de lunches voor onze cursisten en doet dit stipt, professioneel en op kwalitatief uitstekend niveau. Wij krijgen steeds zeer positieve reacties van de cursisten. Wij kunnen Hapzekidee zonder meer aanbevelen.

Jan Boekenstein
Directeur/trainer Dutchtrain BV

De Open Universiteit maakt sinds een kleine 2 jaar gebruik van de diensten van Hapzekidee. Wij zijn vol lof over de kwaliteit van de producten en de presentatie. Ook onze studenten genieten steeds met volle teugen. Of het nu gaat om een kleine lunch met broodjes en soep of een uitgebreid warm of koud buffet; Peter maakt er altijd een waar luilekkerland van. Peter denkt heel goed mee over de mogelijkheden en is zeer proactief. Zo komt hij vaak zelf al met prima suggesties. We proberen natuurlijk om bestellingen ruim van tevoren door te mailen. Toen we een keer een bestelling over het hoofd zagen wist Peter met zijn team in zeer korte tijd nog een perfecte lunch te leveren. Wij hopen nog heel lang van Hapzekidee te mogen genieten.

Meike van Genk
Open Universiteit

In 2011 zijn we voor de 1e keer gaan samenwerken met de toen net gestarte ondernemer Peter Gommers. Een collega had privé een koude schotel van Hapzekidee gehad die heel goed smaakte en wij waren als Dorpshuis op zoek naar een cateraar die ons bij grote partijen kon ondersteunen.

Nu 4 jaar later maken we nog steeds gebruik van zijn dienstverlening en uiteenlopende ambachtelijke producten. Onze ervaring is heel positief. Bij een aanvraag krijg je snel een reactie, er wordt meegedacht en maatwerk geleverd, in principe is alles mogelijk. Presentatie en verzorging is mooi en netjes, de smaak is heerlijk, er is altijd meer dan voldoende en de levering is ruim op tijd.

Wat ons betreft is Hapzekidee een aanrader. We hopen nog lang met elkaar te kunnen en mogen samenwerken en te genieten van Hapzekidees ambachtelijke keuken.

Olette Donkers
Amarant Groep