Laat uw Tapas bezorgen!

tapas bezorgen

Heeft u binnenkort een feestje of een avondje met vrienden? Laat lekker Tapas bezorgen! De voortreffelijke tapas van Catering Hapzekidee zijn op traditionele wijze bereid met verse ingrediënten. Zo kunt u zorgeloos genieten van een heerlijke avond.

Op onze website kunt u makkelijk tapas online bestellen. Bij een bestelling vanaf €50,- kunnen wij kosteloos uw tapas thuisbezorgen binnen een straal van 10 km van Rijsbergen. Onder de €50,- brengen wij €7,50 bezorgkosten in rekening. Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen. Heeft u allergieën of speciale wensen? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Maaltijd of hapje

Catering Hapzekidee levert de meest voortreffelijke tapas, met onder meer excellente ham, pittige worst, tongstrelende olijven en natuurlijk vis, kip en rundvlees. Het leuke aan tapas is dat je verschillende van deze smaakvolle kleine hapjes kunt proeven. Dat kan zijn als een maaltijd, maar natuurlijk ook als lekker hapje tussendoor op feestje. En of het nu goed weer is of slecht weer, met tapas zit u altijd goed!

Wij hebben diverse tapasmenu’s samengesteld om van te smullen! U kunt kiezen uit diverse tapas schalen, warme aanvullingen en zelfs een compleet tapas buffet! Met onze tapas kiest u voor vakmanschap, ambachtelijkheid en een luxe uitstraling!

Tapas bezorgen voor grote feesten en partijen.

Wilt u tapas laten bezorgen voor grote feesten en partijen dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u door. Naast de tapasschalen en tapasbuffet die te bestellen zijn op onze webiste is er namelijk nog veel meer mogelijk bij Catering Hapzekidee. Bekijk hieronder een aantal foto’s. Ook voor partyverhuur (serviesgoed, partytenten, podia, decoratie etc) kunt u bij ons terecht. Uw feest wordt ons feest! Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.